OÜ Knoobus ja AS Toode koostöös sündinud katuse- ja fassaadilahendus võitis Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu konkursil Aasta Katus 2015 metallkatuste kategoorias esikoha! Tegemist on tugeva tunnustusega suurimalt katusealaselt erialaliidult ja oleme selle üle uhked. Metallkatuste kategoorias oli konkurents tugevaim ja seeläbi suureneb saavutatu väärtus veelgi.
Esikoha toonud projektis kasutatud materjalid ja lahendused olid üsnagi eripärased ja unikaalsed,arvestades Eesti turul tavapäraseks saanud lahendusi.
Tegemist on eramajaga, mille katust ja osa fassaadist katavad patineeritud titaantsingist valtsitud katted ja hulgaliselt käsitööna valminud eritooteid – vihmaveesüsteemid, tuulutuslahendused, läbiviigud jne. Hoone tellija soov oli saada perfektne lahendus, mis puudutab fassaadi ja katusealuse toimimist – sellel hoonel ei tohiks tekkida kunagi jääpurikaid ja esineda soojalekkeid. Hoonele on paigaldatud läbimõeldud turvavarustus ja päikesekütteelemendid. Katusekatteks on kasutatud 0,70mm paksust ja topeltvaltsitud titaantsinki tootjalt Rheinzink,seinas on sama tootja materjal paksusega 0,80mm. Seinaelementide liitmisel on kasutatud Eestis väheesinevat, kuid Kesk- ja Lääne-Euroopas väga levinud nurkvaltsliidet, mis annab piisava veepidavuse ja suurepärase visuaalse tulemuse. Hoonele on paigaldatud nõuetekohane piksekaitsesüsteem. Kogu ehitusprotsessi iseloomustas väga asjalik asjaajamine tellija, tootja ja paigaldaja vahel.

Kõik tooted on valminud AS Toode Saue tehases ja tooted paigaldas OÜ Knoobus (http://www.toode.ee/?module=news&;id=267).
Pikemalt saab konkursi tulemustest lugeda Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu kodulehelt www.katuseliit.ee